RESEPI 3R UNTUK KESIHATAN TUBUH BADAN BERPANJANGAN

Banner Khall Manna

Manna mempunyai keistimewaan untuk penghadaman yang lebih baik. Ditambah pula dengan campuran cuka buah kurma membuatkan Khall Manna menjadi pilihan utama untuk penghadaman yang terbaik.

3R – Remove, Repair dan Rebalance adalah  resepi untuk membersihkan gastrousus manusia.

REMOVE – Manna membentuk gel di gastrousus yang memerangkap toksin untuk disingkirkan. Manna juga boleh meningkatkan jumlah bakteria baik dalam usus manusia.

REPAIR – Manna mampu membaik pulih sel-sel permukaan gastrousus yang rosak melalui pembentukan gel di dinding gastrousus bagi melindungi kerosakan gel. Juga, bakteria baik bertindak mempercepatkan proses baik pulih kerosakan gel.

REBALANCE – Manna mengimbangkan mikroflora di gastrousus dengan cara membantu meningkatkan pertumbuhan bakteria baik dan merencatkan pertumbuhan bakteria jahat.

Bagi anda yang ada masalah berkaitan penghadaman, eloklah diambil Khall Manna setiap hari. Ambillah Khall Manna supaya usus anda sentiasa dilindungi. 

MANNA DAN CUKA KURMA GABUNGAN HEBAT UNTUK KESEJAHTERAAN PERUT MANUSIA

Siapa yang tidak tahu akan kebaikan manna? Pastinya kebaikan manna adalah sebagai prebiotik terbaik untuk usus manusia.

Selain membantu meningkatkan pertumbuhan bakteria baik dan merencatkan pertumbuhan bakteria jahat, manna juga bertindak memerangkap toksin untuk disingkirkan.

Toksin yang banyak dalam badan manusia adalah tidak baik untuk kesihatan manusia.

Oleh itu, untuk sihat pastikan kita tahu cara untuk membuang dan mencegah sesuatu yang ‘berbahaya’, misalnya kita nak usus kita sihat, kita perlu ikhtiar untuk usus lebih sihat.

Cuka kurma juga sangat bermanfaat dalam membantu pencernaan makanan di dalam perut, juga menangani masalah perut seperti kembung perut, gastrik, pedih ulu hati dan sembelit.

Gabungan manna dan cuka kurma dalam KHALL MANNA adalah solusi untuk selesaikan masalah berkaitan perut manusia.

PERUT YANG SIHAT MENCERIAKAN HARI-HARI ANDA

Percayakah anda dengan penyataan ini? Jika ya, anda memang bijak. Tidak semua daripada kita yang sentiasa sihat perutnya. Pasti akan ada kembung perut, cirit-birit, sembelit dan lama tidak membuang.

Masalah sebegini memang dialami oleh semua orang. Salah satu faktornya, kurang ambil makanan serat tinggi seperti buahan dan sayuran.

Usah tertangguh untuk dapatkan perut yang sihat. Pastikan buahan dan sayuran diambil setiap hari bersama Khall Manna. Khall Manna adalah penyelesaian terbaik untuk mendapatkan rahsia perut tiada masalah. Anda sihat, anda ceria.

PERUT MUDAH SEBU DAN KEMBUNG SETELAH MAKAN?

Gaya pemakanan yang cepat dan banyak dalam satu masa, adalah faktor perut kita mudah sebu dan kembung. Apatah lagi, makan berselang-seli dengan minum air.

Masalah perut kembung bagi sesetengah orang, mengambil masa yang lama untuk keluarkan angin daripada badan. Akibatnya, perut semakin buncit dan badan mudah penat. 

Gaya pemakanan ‘gelojah’ perlu ditukar pada gaya pemakanan yang lebih sihat supaya usus kita tidak dipenuhi dengan makanan yang tidak mudah dihadam.  

Apabila usus tidak sihat, mulalah kita rasa tidak selesa dibahagian perut.

Sekiranya masalah ini berlaku, apakah yang kita patut lakukan? Adakah membiarkan sahaja ia sembuh seperti sediakala?

Solusi untuk kesihatan yang lebih baik, pilihlah Khall Manna. Hanya sesudu besar setiap hari boleh memberikan kesihatan perut yang diidamkan.

Tiada masalah perut mudah sebu dan kembung setelah makan kerana Khall Manna membantu mengimbangkan mikroflora di gastrousus dengan cara membantu meningkatkan pertumbuhan bakteria baik dan merencat pertumbuhan bakteria jahat.

ADA MASALAH PERUT MAKIN MENAIK KERANA KURANG MEMBUANG AIR BESAR

‘Setiap penyakit berpunca daripada perut,’ adalah ungkapan biasa kita dengar. Oleh itu, adalah menjadi tanggungjawab kita bagi memastikan usus besar kita dipenuhi dengan bakteria baik supaya dapat melancarkan proses pembuangan air besar.

Dengan pengambilan sumber makanan sihat untuk usus ini, pastinya masalah perut membuncit akibat susah nak buang air besar dapat diatasi dengan segera.

Di samping itu, makanan tambahan Khall Manna patut diambil setiap hari bagi memastikan usus sentiasa sihat dan tiada masalah penghadaman terjadi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print
Share on email
Email

Leave a Comment

Your email address will not be published.

1
Assalam. Terima kasih kerana berminat dengan produk nr-bashirah. Boleh kami bantu tuan/puan?
Powered by