koleksi

PENERBITAN

Muat turun ebook produk Nr Bashirah

KHALL SAKAN JABEEN formula gabungan 4 cuka buah iaitu Cuka Kurma, Cuka Delima, Cuka Epal dan Cuka Lemon dalam bentuk jus yang diperkaya dengan makanan-makanan hebat seperti Kurma, Kacang Ginjal Putih, Halia, Bawang Putih, Madu dan Habatussauda serta ditambah nilai dengan perahan segar pati halia bara. 

Khall Sakan Jabeen merupakan ramuan Khazanah Pemakanan Silam dan Herba Tradisional Asia Tenggara dirumus khas daripada bahan alam semula jadi yang megandungi banyak mikronutrien bersifat antioksida terdiri dari vitamin dan mineral bagi menyediakan sokongan nutrisi untuk tubuh badan manusia serta membantu mencegah kolesterol dan penyakit jantung.

KHALL DATES JUICE formulasi Cuka Kurma dalam bentuk jus yang diperkaya dengan makanan-makanan hebat seperti Madu, Minyak Habbatussauda, Kismis, Minyak Kelapa Dara dan perisa Oren. Ia bertindak sebagai ‘energy booster’ bagi mengamalkan cara hidup yang aktif dan memerlukan kesegaran dan tenaga yang optimum. Jus tenaga yang terbukti dapat mengekalkan ‘Mind, Body and Soul’ anda setiap hari.

SAKAN STEVIA bukanlah ubat yang menggantikan ubat diabetis, sebaliknya Sakan Stevia hanya bahan pengganti gula yang digunakan dalam makanan dan minuman harian dan langkah awal untuk anda meninggalkan gula pasir jika masih tidak dapat menahan ketagihan gula.

1
Assalam. Terima kasih kerana berminat dengan produk nr-bashirah. Boleh kami bantu tuan/puan?
Powered by