koleksi

PENERBITAN

Muat turun ebook produk Nr Bashirah

KHALL SAKAN JABEEN formula gabungan 4 cuka buah iaitu Cuka Kurma, Cuka Delima, Cuka Epal dan Cuka Lemon dalam bentuk jus yang diperkaya dengan makanan-makanan hebat seperti Kurma, Kacang Ginjal Putih, Halia, Bawang Putih, Madu dan Habatussauda serta ditambah nilai dengan perahan segar pati halia bara. 

Khall Sakan Jabeen merupakan ramuan Khazanah Pemakanan Silam dan Herba Tradisional Asia Tenggara dirumus khas daripada bahan alam semula jadi yang megandungi banyak mikronutrien bersifat antioksida terdiri dari vitamin dan mineral bagi menyediakan sokongan nutrisi untuk tubuh badan manusia serta membantu mencegah kolesterol dan penyakit jantung.

KHALL DATES JUICE formulasi Cuka Kurma dalam bentuk jus yang diperkaya dengan makanan-makanan hebat seperti Madu, Minyak Habbatussauda, Kismis, Minyak Kelapa Dara dan perisa Oren. Ia bertindak sebagai ‘energy booster’ bagi mengamalkan cara hidup yang aktif dan memerlukan kesegaran dan tenaga yang optimum. Jus tenaga yang terbukti dapat mengekalkan ‘Mind, Body and Soul’ anda setiap hari.

KHALL MANNA formulasi makanan tambahan yang berasaskan Cuka Kurma bersama kebaikan gam manna yang merupakan antara sumber prebiotik yang terbaik bagi membantu memelihara kesihatan perut dan usus anda dengan berkesan. Bersama gabungan Cuka Kurma, Delima, Minyak Zaitun, Minyak Habbatus’sauda, Madu dan Garcinia Cambogia yang terbukti sarat dengan khasiat. Produk Khall Manna ternyata mampu meningkatkan tahap kecergasan tubuh badan anda secara menyeluruh.

SAKAN STEVIA bukanlah ubat yang menggantikan ubat diabetis, sebaliknya Sakan Stevia hanya bahan pengganti gula yang digunakan dalam makanan dan minuman harian dan langkah awal untuk anda meninggalkan gula pasir jika masih tidak dapat menahan ketagihan gula.

UWAIS AULAD dirumus secara saintifik dan mengandungi nutrient pemakanan yang sangat diperlukan oleh anak-anak untuk tumbesaran yang sihat dan cergas. Diperkaya dengan kurma, kismis, buah tin, madu dan royal jelly. Sesuai untuk si manja anda yang berusia 1 tahun dan ke atas. Walaubagaimanapun, orang dewasa juga boleh mengamalkan Uwais Aulad.

DIABEC COFFEE  merupakan kopi premium tanpa gula tambahan yang diadun bersama peria, ekstrak teh hijau yang berkualiti tinggi. Menggunakan ekstrak daun stevia sebagai pemanis, Diabec Coffee sesuai diminum oleh semua lapisan masyarakat tanpa mengira faktor umur. Rasa dan aroma kopinya yang ringan pasti mengamit selera semua.

Ekstrak peria, teh hijau dan daun stevia sangat terkenal dengan keupayaan untuk mengekalkan tahap kesihatan umum. Ketiga-tiga ekstrak ini dipercayai mampu mengawal tahap gula dalam darah serta mampu mengimbangkan tekanan darah. Diabec Coffee juga kaya dengan serat larut yang boleh membantu melawaskan proses penghadaman.

1
Assalam. Terima kasih kerana berminat dengan produk nr-bashirah. Boleh kami bantu tuan/puan?
Powered by