Sale!

UWAIS AULAD

RM135.00 RM100.00

UWAIS AULAD di rumus secara saintifik dan mengandungi nutrient pemakanan yang sangat diperlukan oleh anak-anak untuk tumbesaran yang sihat dan cergas. Diperkaya dengan kurma, kismis, buah tin, madu dan royal jelly.

ISI KANDUNGAN : 500 gram

Muat turun eBook

Susu kambing, formula susu yang mendapat perhatian akhir-akhir ini. Ramai sudah mengetahui kebaikan susu kambing ini semenjak dari peringkat usia kecil hinggalah dewasa.

Ramai sudah ibu bapa tahu kebaikan susu kambing untuk anak-anak mereka. Oleh itu, semenjak kecil lagi, ibu bapa prihatin sudah mula membentuk ketahanan tubuh badan anak-anak dengan mengamalkan susu kambing.
Bagi mereka, susu kambing banyak manfaat kepada anak-anak mereka. Kesan yang boleh dilihat, anak-anak semakin cergas, aktif dan tidak mudah jatuh sakit.

UWAIS AULAD di rumus secara saintifik dan mengandungi nutrient pemakanan yang sangat diperlukan oleh anak-anak untuk tumbesaran yang sihat dan cergas. Diperkaya dengan kurma, kismis, buah tin, madu dan royal jelly. Sesuai untuk si manja anda yang berusia 1 tahun dan ke atas. Walaubagaimanapun, orang dewasa juga boleh mengamalkan Uwais Aulad.

“Allah SWT telah menciptakan langit dan bumi ini melalui proses-proses yang dikehendaki-Nya. Sebahagian daripada proses kejadian alam ini telah diterangkan oleh Allah dengan jelas dalam al-quran. Allah SWT telah menerangkan bahawa kejadian langit dan bumi ini asalnya daripada satu yang padu, kemudian dipisahkan menjadi langit dan bumi. Segala ciptaan Allah SWT mempunyai manfaat yang banyak bukan sahaja kepada manusia, haiwan mahupun tumbuhan.

ISI KANDUNGAN

MANFAAT BAHAN

 

FAKTA NUTRISI

 

CARA PENGAMBILAN

Campurkan 3-4 sudu susu UWAIS AULAD dicampurkan dengan 150ml air suam. Kacau sehingga rata dan hidangkan

CARA PENYIMPANAN

 

PENGIKTIRAFAN

 

SOALAN LAZIM

Berapa gram untuk 1 kotak?
Berat 500 gram bagi sekotak

Sesuai untuk umur berapa?
Seawal usia 1 tahun dan ke atas.

Apakah Uwais Aulad boleh diambil pada ibu mengandung?
Kebaikan yang sempurna untuk ibu mengandung jika mengamalkan minum susu kambing. Pelbagai nutrisi penting boleh diberikan untuk bayi dalam kandungan seperti penjagaan janin menjadi lebih sempurna ini kerana susu dapat melindungi dan memperbaiki mata, otot, kulit, hati dan jantung janin.

Apakah Uwais Aulad boleh diambil pada ibu menyusu?
Nikmati 2 gelas Uwais Aulad setiap hari untuk memenuhi keperluan nutrisi bagi ibu yang menyusu.

Bayi yang ada alahan produk tenusu boleh minum Uwais Aulad?
Pada kanak-kanak yang ada alahan tidak sesuai ambil Uwais Aulad dikhuatiri berlaku sesuatu tindak balas yang tidak diingini.

Bayi yang ada alahan laktosa boleh minum Uwais Aulad?
Adalah lebih baik jika kanak-kanak tersebut tidak minum produk dari susu haiwan. Ini kerana dikhuatiri berlaku sesuatu yang tidak diingini.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “UWAIS AULAD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1
Assalam. Terima kasih kerana berminat dengan produk nr-bashirah. Boleh kami bantu tuan/puan?
Powered by